De Klussenier G.D. ter Harmsel

De Klussenier G.D. ter Harmsel
De Klussenier G.D. ter Harmsel

Heilige Huisjes 16A
6905 AA Zevenaar

Dien uw aanvraag in »

0316 25 35 87
06 5716 0484
g.d.terharmsel@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 67888054

Mijn werk

Even voorstellen

Woont u in de omgeving tussen Doesburg, Babberich en Arnhem en bent u op zoek naar een vakman voor uw verbouwing? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Mijn naam is G.D. (Gerrit Dinant) ter Harmsel en samen met mijn vrouw en kinderen woon ik in Zevenaar. U kunt mij inschakelen voor al uw verbouwingen en klussen in en rond het huis.

Ik heb in verschillende takken van de bouw gewerkt, zowel het uitvoerende werk als achter het bureau. De laatste jaren werkte ik als accountmanager bij een elektrotechnisch bureau in de omgeving van Zevenaar. Naast mijn werk was ik altijd thuis en bij familie en bekenden aan het verbouwen. De drang om met mijn handen te werken was nog altijd sterk aanwezig. Vandaar dat ik op zoek ben gegaan naar mogelijkheden om mijn eigen klusbedrijf te starten in Zevenaar.

Waar kunt u mij voor inschakelen? Eigenlijk voor alle voorkomende werkzaamheden in en rond het huis. Mijn specialiteiten zijn onder andere elektrawerk, installatiewerk op het gebied van water, lucht en airco. Maar ook de plaatsing van dakkapellen, badkamers, toiletten, overkappingen en alle overige renovatie- en onderhoudswerkzaamheden in en om het huis. Kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel maar een goede verstandhouding vind ik minstens zo belangrijk. Zo mag u van mij betrouwbaarheid en professionaliteit verwachten.

Vanaf de aanvraag tot en met de oplevering en ben ik uw aanspreekpunt. Weet u niet precies wat de mogelijkheden zijn in uw situatie? Ik denk graag met u mee. Vooraf ontvangt u van mij een vrijblijvende offerte en ik reken geen voorrijkosten. Desgewenst verzorg ik het materiaal en natuurlijk sta ik garant voor de deskundige uitvoering van de werkzaamheden.


Dien uw aanvraag in »Bekijk meer op mijn website  

Certificeringen

Uw specialist in Zevenaar voor:

  • Door VELUX erkend als expert voor levering en plaatsing van o.a daglichtssystemen en dakvensters.
  • Bij SIGMA Coatings basistraining gevolgd in toepassing van professionele schilderproducten.
  • Op de Knauf Akadamie opgeleid voor advisering en toepassing van Knauf gipsgebonden pleisters.

Specialisaties

  • Badkamer verbouwen of installeren
  • Tegelwerk
  • Keuken renoveren of installeren
  • Toilet renoveren of installeren
  • CV-ketel installeren

Beoordelingen van klanten

Prima, voor herhaling vatbaar.Adrianus uit Zevenaar
Erg goed.Rob uit Zevenaar
Ondanks dat het een kort contact moment was en de klus niet uitgevoerd hoefde te worden heb ik het verloop als zeer prettig ervaren. Dhr. ter Harmsel komt op mij over als een eerlijke en betrouwbare vakman en mocht het in de toekomst nodig zijn dan neem ik graag weer contact met hem op.M.g. uit Zevenaar
vriendelijk, voorkomend, bereid om nog iets erbij te doen.WOUTER uit Doesburg
Levert keurig werk en verhelp problemen snel.J.m. uit Zevenaar
Goede communicatie, vriendelijk en betrouwbaarM uit Zevenaar

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

 
Loading...